Nyt kun kerran on aikaa niin voisin kirjoitella juhannuksen kulusta :)

Tein torstai-illasta sunnuntai-iltaan tallityöt ja ratsastin Ipanalla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Oli tosi kivaa ratsastella pitkästä aikaa! Poni oli ihan hirmu mukava ja tuntui välistä että olisin ennenkin sillä ratsastanut.. Tämä wannabe- kouluratsastaja sai kyllä pahimmanpuoleisen ratsastuskärpäsen pureman kun sai ponin menemään nätisti muodossa ja tekemään liikkeitä joihin luuli taipuvansa jälleen aikaisintaan vuoden yrittämisen jälkeen. Vielä kivemmaksi menee kun hepokin oikeasti nauttii touhuilusta. Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvata! Jospa saisin Sahven nakitettua kuvaamaan vaikka huomiseksi kun menen jälleen, niin kuvat voisivat puhua puolesta ;]

Ratsastustaukoahan kerkesi tulla 8 kuukautta! Oli kyllä hiukan paikat kipeinä ekan ratsastuksen jälkeen. Mutta on se sen arvoista :) Teen loppukesän tallilla pikkuhommia ratsastusta vastaan. Mukavaa.

Perjantaina käytiin uimassa kaverin kanssa ja mentiin Vehmikselle hetkeksi istumaan iltaa :P

Töihin menin tänään jälleen, paljoa tekemistä siellä ei vielä ole, kun kesälomat ei monillakaan vielä ole alkaneet. Olen siis turistien suosimassa vaatekaupassa Kustavissa kesätöissä :) Nyi hihasta jos luulet tunnistavasi. Tosi kivaa hommaa!